Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Camera Lens Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
Heat Changing Love Mug
LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Technology > iPhone, iPod & iPad

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤIS ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ !

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤIS ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
USB Main Charger (Set of 2) [ID:7065]
Διαθέσιμο Τιμή: 14,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Στην εποχή της ασταμάτητης εξέλιξης της τεχνολογίας, ολοένα περισσότερα είναι τα gadgets που φορτίζουν μέσω της θύρας USB του υπολογιστή. Πόσες φορές δεν έχετε ανοίξει και σεις το PC ή το laptop σας (αν είστε τυχεροί και έχει και αυτό μπαταρία βέβαια…), μόνο και μόνο για να φορτίσετε το αγαπημένο σας  iPhone, Samsung,  οποιοδήποτε άλλο MP3 player, το -ανεκτίμητο- GPS του αυτοκινήτου σας, το iPad που δεν αποχωρίζεστε ποτέ, το Bluetooth ακουστικό ή το smartphone κινητό σας;

Τώρα όμως μπορείτε να φορτίζετε όλα αυτά (και ακόμα περισσότερα…) όπου και αν βρίσκεστε, εύκολα και απλά, χωρίς να έχετε την ανάγκη κανενός υπολογιστή, με την πολύτιμη συνδρομή του USB Mains Charger! Και αν αναλογιστείτε ότι η συσκευασία που σας παρουσιάζουμε περιλαμβάνει δυο φορτιστές, νομίζουμε ότι όλα τα θέματα λύνονται μια δια παντός.

 

 

Απλά, συνδέστε, λοιπόν, τις συσκευές των οποίων η μπαταρία απειλεί με …αυτοκτονία με τον καινοτομικό USB Mains φορτιστή και αυτόν με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και εγένετο φόρτιση, σε στιλ 21ου αιώνα! Προς μεγάλη σας ανακούφιση, θα δείτε και μόνοι σας ότι ο φορτιστής αυτός είναι συμβατός με όλες με τις συσκευές που τροφοδοτούνται μέσω θύρας USB, οπότε μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι ο αγαπημένος σας στόλος από πιστά gadgets δεν πρόκειται να μείνει ποτέ χωρίς ισχύ!

Στις επόμενες διακοπές λοιπόν, χαλαρώστε και ξεχάστε τον υπολογιστή. Απλά θυμηθείτε να συμπεριλάβετε στις αποσκευές σας αυτόν τον πανάλαφρο φορτιστή.  Επίσης, δεν είναι ανάγκη πια να κουβαλάτε μαζί σας το laptop όταν στριμώχνεστε στα μέσα μεταφοράς μόνο και μόνο για να φορτίσετε -πασχίζοντας- το iPod σας.

Στην επόμενή σας συνάντηση με μια πρίζα, απλά προσθέστε τον USB Mains Charger και δώστε τη λύση πρακτικά, εύκολα και …παραδοσιακά!

Χαρακτηριστικά

  • Ένας ιδιοφυής φορτιστής, που σας επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας που κανονικά τροφοδοτούνται μέσω της θύρας USB του υπολογιστή στην πρίζα, εύκολα και πρακτικά! 
  • Απλά συνδέστε τη συσκευή σας στο USB βύσμα του καινοτομικού φορτιστή USB Mains Charger και δείτε τη μπαταρία της να γεμίζει!
  • Είναι συμβατός με όλα τα μοντέλα iPhone & Samsung, με τα περισσότερα MP3 players, τους φορτιστές μπαταριών, GPS, iPad, smartphone κινητά και γενικά με όλες τις συσκευές που τροφοδοτούνται μέσω θύρας USB.
  • Διαθέτει ένα χρόνο εγγύηση από τον κατασκευαστή.
  • Είσοδος: AC 100-240V, έξοδος: DC 5.5V, 0.5A, Battery Capacity(mAh): 1000
  • Είναι συμβατός με τις απαιτήσεις της οδηγίας ROHS (για τον περιορισμό της χρήσης ορισμένων επικίνδυνων ουσιών σε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίσης διαθέτει πιστοποιητικό CE (επιτήρησης της πιστότητας). 
  • Διαστάσεις: 5.4 x 5 x 4.5 εκ.
  • Συμνατό με όλα τα μοντέλα  withHTC, Apple iPhones, Samsung, Motorola, Toshiba, Panasonic, Blackberry, Nokia, Sony-Ericsson, LG, Palm.
  • Συσκευασία περιλαμβάνει ΔΥΟ φορτιστές USB .mains adaptors.
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----