Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ RAY GUN NOSE TRIMMER !

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ RAY GUN NOSE TRIMMER !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Ray Gun Nose Trimmer [ID:7029]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Είναι σίγουρο πως ή  εμφάνιση και περιποίηση  του προσώπου, ακόμη και στις μέρες μας που τα ταμπού έχουν καταρριφτεί, απασχολεί το γυναικείο φύλο πολύ περισσότερο από το ανδρικό.  Σε ένα βαθμό αυτό είναι δικαιολογημένο,  παρόλο που   η ευθύνη της εμφάνισης αλλά και της περιποίησης  του προσώπου (και όχι μόνο)  είναι εξίσου σημαντική και για τους άντρες.

Ας μην ξεχνάμε ότι από την φύση τους οι άντρες αντιμετωπίζουν θέματα που πέρα από την εξωτερική τους εμφάνιση, έχουν  αντίκτυπο τόσο στην καθημερινότητα τους όσο και στην υγιεινή, κλασσικό παράδειγμα το ξύρισμα στα γένια του προσώπου. 

Τρίχες, ναι ένα μεγάλο θέμα της ανδρικής φύσης  που από τη μια αποτελούν το σήμα κατατεθέν του ανδρικού φύλου,  αλλά από την άλλη απαιτούν συνεχή φροντίδα και περιποίηση.   Γένια, μουστάκια, τρίχες που φυτρώνουν και πετάγονται από την μύτη και τα αυτιά, τρίχες που φουντώνουν στα φρύδια,  στην κυριολεξία οι τρίχες αποτελούν το μεγάλο θέμα του κάθε άντρα. 

Ψαλίδια, ξυραφάκια, ξυριστικές μηχανές και ένα σωρό άλλα εξαρτήματα και εργαλεία έχουν επιστρατευθεί  διαχρονικά είτε για την περιποίηση τους είτε για την εξολόθρευση τους.

Το  Ray Gun Trimmer, προσαρμοσμένο στη νέα εποχή παραπέμπει σε διαστημικό laser  υπερόπλο και που υπόσχεται να γίνει το εργαλείο του κάθε άντρα που σέβεται την εμφάνιση του. Εμπνευσμένο από τα οπλικά συστήματα  που συναντά κανείς  σε διαστημικές περιπέτειες, το Ray Gun Nose Trimmer αποτελεί το υπερόπλο για την καταπολέμηση των τριχών είτε αυτές ξεπετάνε από την μύτη είτε από τα αυτιά είτε από τα φρύδια.  Πρακτικό, μοντέρνο, παιχνιδιάρικο  σε έντονο κόκκινο χρώμα  θα ενθουσιάσει  κάθε φανατικό των Star Wars.

Απλό στην χρήση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε την σκανδάλη και το  “laser” ray gun trimmer  θα εξολοθρεύσει  με τον πιο ανώδυνο τρόπο,  κάθε ενοχλητική τρίχα είτε αυτή προεξέχει  από την μύτη σας, είτε πετάγεται από το αυτί, είτε ξέφυγε από το φρύδι σας.  Σε κάθε περίπτωση "θα τις εξαφανίσει  στον απέραντο κόσμο του διαστήματος" μια για πάντα.  

     

Οι λεπίδες του είναι από ατσάλι πράγμα που εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια από ερεθισμούς και μολύνσεις.  Κατασκευασμένο από ενισχυμένο πλαστικό υλικό ABS που εξασφαλίζει ανθεκτικότητα ,  λειτουργεί με μια μπαταρία ΑΑ ικανή να δώσει ισχύ στις λεπίδες για την περιστροφή τους με “ταχύτητα του φωτός”.  

Πρακτικό στην μεταφορά του ώστε  την  επόμενη φορά που πακετάρετε τα αξεσουάρ  για κάποιο επαγγελματικό σας ταξίδι ή ακόμη και για κάποια εκδρομή μην ξεχάστε νε περιλάβετε μαζί με τα ξυριστικά και τις χτένες σας , και το Ray Gun Nose Trimmer.

Χαρακτηριστικά

  • Μηχανή κοπής τριχών για μύτες, αυτιά, και φρύδια.
  • Τραβήξτε την σκανδάλη για να ενεργοποιηθεί το υπερόπλο κατά της περιττής τριχοφυΐας.
  • Λειτουργεί με μια μπαταρία τύπου ΑΑ (δεν περιλαμβάνεται).
  • Λεπίδες κατασκευασμένες από ατσαλι που περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα.
  • Κατασκευασμένο από ενισχυμένο πλαστικό υλικό ABS
  • Διαστάσεις συσκευασίας  18 x 12 x 5 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----