Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

XO Shot Glasses
LED Desk Alarm Clock
Sex Panther
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Candles In Four Magic Colours
Yeti Lap Warmer
Pizza Oven and Multi Grill
Heat Changing Love Mug
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΓΙΑ ΤΟ MINI ARCADE MACHINE ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ..."

ΓΙΑ ΤΟ MINI ARCADE MACHINE ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Mini Arcade Machine [ID:7004]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Νοσταλγείτε τη δεκαετία του ’90; Ή μήπως είστε ακόμα κολλημένοι με τα 80’s; Μπιλιαρδάδικα, σφαιριστήρια, ηλεκτρονικά - ή όπως αλλιώς θέλετε, πείτε τα - εκεί ζήσαμε τα καλύτερά μας χρόνια! Περασμένα μεγαλεία; Όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν που σίγουρα θα αναβιώσουν ξανά μέσα από το Mini Arcade Machine.

Διασκεδάστε με τα παιχνίδια του Mini Arcade Machine  (για όσους τα θυμούνται έχουν αφήσει ιστορία στην δεκαετία του 80). Η ποικιλία των θεμάτων, η εξυπνάδα τους, τα γραφικά τους, τα ηχητικά τους, αλλά και το περιεχόμενο τους που σίγουρα δεν παρέπεμπε σε θέματα βίας, καταστροφών κλπ.  είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τα καθιέρωσε στον χώρο σαν τα κλασσικότερα ηλεκτρονικά παιχνίδια που έχουν ποτέ κυκλοφορήσει. 

Ηλεκτρονικά παιχνίδια που ακόμη και στις μέρες μας είναι από τα πλέον αγαπητά και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το ότι η κατηγορία αυτών των παιχνιδιών έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο GUINESS με το ρεκόρ πωλήσεων που ανέρχεται σε πάνω από 30,000,000 σε όλον τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν παρόλο τα άλματα της τεχνολογίας στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, πολλά από αυτά που περιλαμβάνονται στο Mini Arcade Machine ακόμη και στις μέρες μας παραμένουν από τα πλέον αγαπητά στο κοινό παγκοσμίως. Η επανακυκλοφορία τους  έχει ένα και μοναδικό στόχο και δεν είναι άλλος από την συνέχεια της παράδοσης και προσφοράς στην  ατέλειωτη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

     

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας το λογισμικό των παιχνιδιών φορτώθηκε στον μικροεπεξεργαστή του Mini Arcade Machine ο οποίος ενσωματώθηκε μέσα σε αυτή την υπέροχα σχεδιασμένη ρετρό συσκευή.

Πάρτε λοιπόν το Mini Arcade Machine στα χέρια σας και απολαύστε την δράση μέσα από τα κλασσικά παιχνίδια που προσφέρει. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η ακρίβεια και ο πλήρης έλεγχος κινήσεων τα οποία εξασφαλίζονται με την χρήση του joystick το οποίο κινείται σε 8 κατευθύνσεις και δυο εργονομικά σχεδιασμένους τοποθετημένους στην επιφάνεια της κονσόλας διακόπτες.

Έχει φορτωθεί το λογισμικό (16 bit) για 240 ένδοξα στην κυριολεξία παιχνίδια από την κλασσική συλλογή των Arcade Machines της δεκαετίας του 80.   Τέλος αξίζει να κάνουμε αναφορά στην πλήρως έγχρωμη οθόνη 2.5 ιντσών με εντυπωσιακή ευκρίνεια γραφικών, ενώ τα ηχητικά εφέ καθώς και η μουσική επένδυση δίνουν μια μοναδική διάσταση στην  διασκέδαση σας. Φυσικά το μέγεθος του σας εξασφαλίζει το πλεονέκτημα να το έχετε μαζί σας στα ταξίδια στις διακοπές και σε κάθε χώρο στο σπίτι. Απλά ανοίγετε τον διακόπτη και είστε έτοιμοι για δράση.

Αφήστε μας λοιπόννα σας ταξιδέψουμε πίσω στις δεκαετίες των 80s και 90s, η αναπαράσταση μέσω του Mini Arcade Machine είναι απόλυτα πετυχημένη.

Xαρακτηριστικά

  • Φορητή ρετρό μηχανή ηλεκτρονικών παιχνιδιών Mini Arcade Machine
  • Το λογισμικό περιλαμβάνει 240 κλασσικά παιχνίδια.
  • Τα παιχνίδια περιλαμβάνουν όλες τις επιτυχίες των κλασσικών Arcade Machines των 80s που αγαπήθηκαν.
  • Οθόνη 2.5’ ιντσών
  • Ηχητικά εφέ για κάθε παιχνίδι αλλά και μουσική υπόκρουση
  • Εύχρηστο Joystick με πλήρη κίνηση προς 8 κατευθύνσεις
  • Επεξεργαστής για 16bit
  • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες τύπου ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)
  • Διαστάσεις  15x 9x 9 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----