Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
Camera Lens Mug
LED Desk Alarm Clock
XO Shot Glasses
Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
Yeti Lap Warmer
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Gadgets > charging devices

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕΣΩ LAPATOP .. H ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ TURBO CHARGER!

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕΣΩ LAPATOP .. H ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ TURBO CHARGER!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Turbo Charger [ID:6955]
Διαθέσιμο Τιμή: 14,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Μην κατηγορείτε το πολύτιμο smartphone σας που έμεινε από μπαταρία. Εξάλλου δε φταίει αυτό. Εσείς το εξαντλήσατε με την ατελείωτη πλοήγηση στο internet και τις απεριόριστες κλήσεις που έχετε εξασφαλίσει με τους πάντες! Κακά τα ψέματα η έννοια του κινητού όπως την γνωρίζαμε πριν χρόνια για τους περισσότερους έχει πια εξαλείψει.

Το κινητό του σήμερα, γνωστό πλέον σαν smartphone, αποτελεί περισσότερο ένα απαραίτητο εργαλείο με πληθώρα εφαρμογών καλύπτοντας ανάγκες σε κάθε τομέα της καθημερινής μας ζωής όπως η δουλειά, η μελέτη, η επικοινωνία ακόμη και η διασκέδαση.

Αυτή όμως η συνεχής χρήση έχει δημιουργήσει και τα ανάλογα πρακτικά προβλήματα με το μεγαλύτερο της γρήγορης κατανάλωσης της μπαταρίας και φυσικά της επαναφόρτισης.  Όπως και εσείς όταν νιώθετε πως σας τελειώνουν τα αποθέματα ενέργειας, τρώτε μια μπουκιά ή πίνετε μια γουλιά και συνέρχεστε, έτσι και για το κινητό σας είναι εξίσου εύκολο να ανακάμψει και να επανέλθει δριμύτερο με γεμάτη μπαταρία, σε κάθε άτυχη συγκυρία! 

Η επαναφόρτιση της συσκευής μας, μπορεί να επιτευχθεί είτε μέσω ενός φορητού φορτιστή, είτε μέσω ρεύματος από την πρίζα, είτε μέσω της σύνδεσης του στο laptop. Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι συμφωνούμε ότι αυτό που προέχει είναι η ταχύτητα φόρτισης, ο χρόνος είναι πολύτιμος και ειδικά όταν το smartphone αποτελεί μέρος της δουλειάς μας!

Εδώ αξίζει να σας παρουσιάσουμε την συσκευή Turbo Charger. Ένα απίθανο gadget που έχει  την ικανότητα να επαναφορτίζει σε χρόνο ρεκόρ  το κινητό σας μέσω του laptop σας. 

Το Turbo Charger στην ουσία είναι ένας ενισχυτής ρεύματος με προδιαγραφές ώστε να διπλασιάζει την ένταση του ρεύματος που μπορεί να δώσει στην έξοδο η θήρα USB του laptop. Συγκεκριμένα μπορεί να δώσει ρεύμα έντασης 1 Amp που εξασφαλίζει την ταχύτατη φόρτιση του smartphone και συγκεκριμένα στον μισό χρόνο απ' όσο θα διαρκούσε εάν απλά το συνδέατε μέσω του καλωδίου USB που σας παρέχει ο κατασκευαστής.

Συμβατό με τις περισσότερες συσκευές smartphone, το Turbo Charger είναι σχεδιασμένο για κάθε τύπο  σύνδεσης  αφού διαθέτει εξόδους USB (αρσενικό και θηλυκό). Κατασκευασμένο απο ανθεκτικά μονωτικά υλικά όπως PVC και PPE, τα οποία παρέχουν πληρη στεγανότητα αλλά  και ευλυγισία παρέχοντας τη δυνατότητα να το λυγίσετε ακόμη και να το διπλώσετε (μέχρι 145°) ώστε να εφαρμόζει απόλυτα και να μην σας ενοχλεί όπου και αν το τοποθετήσετε.

Το Turbo Charger είναι η λύση για κάθε επείγουσα φόρτιση μέσω laptop!

Χαρακτηριστικά

  • Συμβατό με τα περισσότερα Smartphone της αγοράς.
  • Ένταση ρεύματος στην έξοδο του : 1amp
  • Ευλύγιστο μπορεί να διπλώσει μέχρι 145°
  • Διπλασιαζει την ισχύ που παραγεί όταν φορτίζει το Smartphone μέσω του laptop.
  • Ανθεκτικό υλικό κατασκευής από 60% PPE + 40% PVC
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.   
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----