Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Sound Cylinder Speaker
LED Candles In Four Magic Colours
Cake Pops & Cupcakes Maker
Pizza Oven and Multi Grill
LED Desk Alarm Clock
Mooncandles Multi
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΤΟ POCKET MONKEY 12 IN 1 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ !

ΤΟ POCKET MONKEY 12 IN 1 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Pocket Monkey 12-In-1 Multi-Tool [ID:6933]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Αν θεωρείτε πως ο άνθρωπος είναι το μόνο ον στη γη που χρησιμοποιεί εν γνώσει του εργαλεία για τις καθημερινές του εργασίες, ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική  ματιά στα χαρακτηριστικά του μακρινού μας συγγενή: του πιθήκου.

Και πριν αρχίσετε να "περιπλανιέστε" στις διάφορες εξελικτικές θεωρίες ή να αναζητάτε λεπτομερώς τις δυνατότητες των πιθήκων, πάρτε μια γεύση από το απόλυτο πολυεργαλείο που αποτείνει φόρο τιμής στους μακρινούς μας συγγενείς αλλά και στη θεωρία της εξέλιξης.

Τι θα ήταν ο άνθρωπος χωρίς εκείνον τον μακρινό συγγενή και τι θα ήσασταν εσείς σήμερα χωρίς το Pocket Monkey 12-In-1 Multi-tool; Η ερώτηση δεν είναι ούτε ρητορική ούτε υπαρξιακής φύσης. Αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα: μπορείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι, να βιδώσετε μια βίδα, να μετρήσετε μια επιφάνεια χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία; Και πόσο ανήμποροι αισθάνεστε όταν δεν έχετε εύκαιρο το ανοιχτήρι, το μέτρο, τα κατσαβίδια; Ο μακρινός μας συγγενής μας βάζει τα γυαλιά. Δικαιολογημένα.

Το Pocket Monkey 12-In-1 Multi-tool δεν έχει μόνο ιδανικό μέγεθος για να χωράει στο πορτοφόλι σας και να είναι σε κάθε περίπτωση διαθέσιμο, αλλά κρύβει απίστευτες δυνατότητες για τα βγάζετε πέρα στις καθημερινές μικροδουλειές.

Το πάχος του φτάνει μόλις το 1 χιλιοστό, όσο μια πιστωτική κάρτα και περιλαμβάνει 12 χρήσιμα εργαλεία: μια βάση για κινητό τηλέφωνο, εργαλείο για να ξεκλειδώνει πόρτες, ανοιχτήρι για μπουκάλια μπύρας, κατσαβίδι ίσιας κεφαλής, κατσαβίδι μικρό, χαρτοκόπτη, πολυγωνικό κλειδί, σταυροκατσάβιδο, χάρακα, μέτρο, θήκη για να τυλίγετε τα ακουστικά και το πιο πρωτότυπο από όλα: αποφλοιωτή πορτοκαλιού!

Μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει περισσότερα μυστικά της εξέλιξης από αυτά που έχουν αποκαλυφθεί ήδη, αλλά φανταζόμαστε πως το να ανοίγετε μπουκάλια ή πόρτες είναι ήδη αρκετά.

Είναι εξίσου εντυπωσιακό με την ανακάλυψη ότι  και οι πίθηκοι χρησιμοποιούν διάφορα «εργαλεία» για να λύσουν μικρά καθημερινά προβλήματα επιβίωσης!

Χαρακτηριστικά

  • Το Pocket Monkey 12-In-1 Multi-tool αποτελεί το εντυπωσιακό πολυεργαλείο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας για να χωράει στο πορτοφόλι σας.
  • Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και δεν λυγίζει. 
  • Περιλαμβάνει 12 σημαντικά εργαλεία: βάση για κινητό τηλέφωνο, εργαλείο για να ξεκλειδώνει πόρτες, ανοιχτήρι για μπουκάλια μπύρας, κατσαβίδι ίσιας κεφαλής, κατσαβίδι μικρό, χαρτοκόπτη, πολυγωνικό κλειδί, σταυροκατσάβιδο, χάρακα, μέτρο, θήκη για να τυλίγετε τα ακουστικά και αποφλοιωτή πορτοκαλιού.
  • Σας υπενθυμίζει πως καλό θα ήταν να μελετήσετε τη θεωρία της εξέλιξης, αν και δεν δίνει απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. 
  • Οι διαστάσεις του είναι 1,4cm x 1,4cm x 10cm.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----