Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Entertainment > Party Time

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ MUST ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙ ..

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ MUST ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙ ..
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Abusive Balloons [ID:6896]
Διαθέσιμο Τιμή: 9,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Μπαλόνια .. υπερβολές θα μπορούσε να πει κάποιος. Από την άλλη όμως θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι η ύπαρξη τους έχει ταυτιστεί με χαρά, κέφι, πρωτοτυπία.  Σε όλους έχει τύχει να παίζουν μαζί τους είτε στην πίστα την ώρα του χορού, είτε την ώρα που είμαστε έτοιμοι να ορμήσουμε στο μπουφέ, είτε όταν παίζουμε με τα παιδιά στον κήπο. Με λίγα λόγια τα μπαλόνια είναι συνώνυμα της χαράς και σήμα κατατεθέν της ένδειξης “The Party Is Here”.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που θα ισχυριστούν ότι υπάρχει και η λυπηρή πλευρά αντικρίζοντας τα.  Ίσως  στους μεγαλύτερους  να αποτελούν μια υπενθύμιση ότι τα χρόνια περνούν και μεγαλώνουμε. Σε άλλους ότι θα πρέπει να διασκεδάζουν ακόμη περισσότερο γιατί  ζωή κυλά και κάθε μέρα είναι διαφορετική και πολύτιμη. Ενώ οι πιο πεζοί στο θέαμα των μπαλονιών συνειδητοποιούν την δουλειά που έχουν να τινάξουν για να μαζέψουν το σπίτι μετά το πάρτι.

     

Εκτός και αν είστε στο όριο ηλικίας των 3 ετών,  εμείς θα σας προσγειώσουμε λέγοντας σας ότι δεν είναι τα μπαλόνια που κάνουν ένα πάρτι  πετυχημένο. Αυτά είναι μόνο τα αξεσουάρ που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την κατάλληλα ατμόσφαιρα.

Και μάλιστα θα σας προτείνουμε τα Abusive Balloons, τα οποία εκφράζουν όλα τα συναισθήματα των παρευρισκομένων με απόλυτο  χιουμοριστικό αλλά και "πρόστυχο" τρόπο, αφού τα μηνύματα που αναγράφονται επάνω τους θα προκαλέσουν συζητήσεις και γέλια.

 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----