Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
Heat Changing Love Mug
LED Candles In Four Magic Colours
Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Technology > iPhone, iPod & iPad

ΔΕΙΤΕ ΤΟ iPhone ΣΑΣ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ iPhone ΣΑΣ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΟ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos video
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Fresh Fiber Camera 3D Printed iPhone Case [ID:6558]
Διαθέσιμο 29,99 € - 24,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Από τότε που πήρατε το iPhone σας στα χέρια σας νιώσατε γεμάτοι. Αυτή η συσκευή κάλυψε πράγματι όλες τις τεχνολογικές σας ανάγκες μονομιάς! Ούτε που θυμάστε από πότε έχετε να αγγίξετε, για παράδειγμα, την ψηφιακή μηχανή σας! Και αυτό είναι μια πικρή (για τα παραμελημένα gadgets σας) αλήθεια, ότι εφόσον έχετε όλα τα χαρακτηριστικά συγκεντρωμένα σε μία συσκευή, δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορείτε με ένα μάτσο gizmos μαζί! Πού και πού όμως θα θέλατε να νιώσετε την αίσθηση μιας πραγματικής μηχανής στα χέρια σας!

Η καταπληκτική θήκη Fresh Fiber Camera 3D Printed iPhone Case που μετατρέπει το αγαπημένο σας τηλέφωνο σε μία εντελώς ρετρό φωτογραφική μηχανή, θα σας δώσει αυτή τη δυνατότητα μαζί με προστασία!

Ενώ προστατεύετε δηλαδή την πολύτιμή σας συσκευή, την ίδια στιγμή της δίνετε μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα εμφάνιση, αφού είναι πια φτυστή με φωτογραφική μηχανή τσέπης! Έτσι και είστε σίγουροι πως το καλό σας iPhone ταξιδεύει παντού και πάντα με απόλυτη ασφάλεια, αλλά και με νέα και άκρως ενδιαφέρουσα ταυτότητα! Τολμήστε να κρεμάσετε στο λαιμό σας το iPhone μέσα στην απίθανη Fresh Fiber με ένα λουράκι (διαθέτει ειδικές υποδοχές) και σίγουρα θα σας περάσουν για τουρίστα!

              

Η στιλάτη αυτή και λεπτή θήκη από νάιλον, διαθέτει καμπυλωτές γωνίες που μεριμνούν για την προστασία της οθόνης και είναι έτοιμη να απορροφήσει ανά πάσα στιγμή τους κραδασμούς μιας τυχαίας - μοιραίας πτώσης, φροντίζοντας για την ακεραιότητα του iPhone σας!

Και αν δεν έχετε εντυπωσιαστεί ήδη, μάθετε πως η Fresh Fiber δεν είναι μια τυχαία θήκη, καθότι έχει δημιουργηθεί με laser μέσω ενός ειδικού 3D εκτυπωτή! Το ψηφιακό αρχείο δηλαδή τυπώθηκε στην πραγματικότητα και έτσι προέκυψε η πιο cool θήκη που θα κάνει το iPhone σας να μοιάζει με φωτογραφική μηχανή και του πάει πολύ!

Χαρακτηριστικά

  • Μία καταπληκτική θήκη για iPhone που το μετατρέπει σε μια ρετρό φωτογραφική μηχανή! 
  • Προστατεύει το κινητό σας από τις μοιραίες πτώσεις! 
  • Παρέχει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του κινητού σας ενώ εξασφαλίζει άνετο gaming και εύκολη πληκτρολόγηση! 
  • Διαθέτει ανοιχτό σχεδιασμό, επιτρέποντας έτσι τη ροή του αέρα και διατηρώντας τη θερμοκρασία της συσκευής σε χαμηλά επίπεδα.
  • Διαθέτει συρόμενο κάλυμμα για το φακό –τον πραγματικό φακό του iPhone. 
  • Κρεμάστε την στο λαιμό σας με ένα λουράκι (δεν περιλαμβάνεται, έχει όμως τις αντίστοιχες υποδοχές) και σίγουρα θα σας περνάνε για τουρίστα! 
  • Έχει κατασκευαστεί από ισχυρό, εύκαμπτο και ανθεκτικό νάιλον. 
  • Είναι συμβατή με το iPhone 4 & 4S.
  • Το iPhone δεν περιλαμβάνεται.
  • Διατ΄θεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----