Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Sex Panther
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
LED Desk Alarm Clock
Cake Pops & Cupcakes Maker
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

Η ΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ!

Η ΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
RFID Protection Passport Wallet [ID:6503]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Δυστυχώς μαζί με την τεχνολογία εξελίσσονται και οι hackers. Κακόβουλοι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη που καραδοκούν να σας υποκλέψουν προσωπικά στοιχεία από διαδικτυακούς λογαριασμούς, πιστωτικές κάρτες, ενώ πλέον έχουν βάλει στο μάτι και τα νέου τύπου ηλεκτρονικά διαβατήρια που περιέχουν πλινθίο RFID, το γνωστό «τσιπάκι». Επειδή όμως δεν γεννηθήκαμε κορόιδα, προστατεύουμε ό,τι μας ανήκει, στέλνοντας στην ευχή κάθε επιδέξιο κλέφτη!

Όσον αφορά, λοιπόν, το πολύτιμό σας διαβατήριο, ελάτε να υποδεχτούμε όλοι μαζί πανηγυρικά την απίθανη θήκη RFID Protection Passport Wallet που θα το προστατέψει από κάθε άποψη!

Η σούπερ λεπτή αυτή θήκη έχει σχεδιαστεί από την διεθνούς φήμης αμερικανική εταιρεία Stewart/Stand και έχει υφανθεί από ανοξείδωτο ατσάλι, που την καθιστά απολύτως άκαμπτη (το διαβατήριό σας δεν κινδυνεύει να τσακίσει), ενώ ταυτόχρονα η έξτρα ανθεκτική επιφάνειά της λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας ενάντια στους RFID σαρωτές, εξασφαλίζοντας έτσι ότι κανείς δεν πρόκειται να υποκλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία, προκειμένου να ταξιδεύετε παντού με απόλυτη ασφάλεια!

                  

Και παρόλο που λειτουργεί σαν μια σούπερ ανθεκτική πανοπλία που προστατεύει επίσης τα διαβατήρια από διαβρωτικά υλικά όπως αλάτι, θαλασσινό νερό, οξέα κτλ., η καταπληκτική θήκη RFID Protection Passport Wallet είναι απαλή στην αφή σαν μετάξι!

Πείτε, λοιπόν, «ναι» στα ασφαλή ταξίδια και «όχι» σε όλα τα πιθανά καταστροφικά σενάρια, τοποθετώντας το διαβατήριό σας με απόλυτη ασφάλεια μέσα στην πιο στιλάτη, αστραφτερή και προστατευτική - από κάθε άποψη - θήκη!

Χαρακτηριστικά

  • Μία επαναστατική θήκη που εξασφαλίζει πως το διαβατήριό σας θα παραμείνει απαραβίαστο και ατσαλάκωτο, για να ταξιδεύετε με ασφάλεια ανά τον κόσμο!
  • Είναι απολύτως άκαμπτη και εξαιρετικά ανθεκτική. 
  • Έχει κατασκευαστεί από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Προστατεύει τα νέου τύπου, ηλεκτρονικά διαβατήρια από υποκλοπές στοιχείων με RFID σαρωτές, αλλά και από διαβρωτικά υλικά (π.χ. αλάτι, θαλασσινό νερό, οξέα κτλ.).
  • Διαστάσεις: ανοιχτή: 20 x 16 x 0.5 εκ., κλειστή: 10 x 16 x 1 εκ.,
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου. 
 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----