Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
XO Shot Glasses
Sex Panther
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
Cake Pops & Cupcakes Maker
Pizza Oven and Multi Grill
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Technology > iPhone, iPod & iPad

Η ΠΙΟ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΤΥΛΟ, 2 ΣΕ 1!

Η ΠΙΟ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΤΥΛΟ, 2 ΣΕ 1!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Inscribe™ Pro Stylus Pen [ID:6491]
Επιλέξτε προϊόν
Διαθέσιμο Τιμή: 14,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Μετά από τόσα χρόνια θεωρείται πια δεδομένο πως δεν θα σας παρουσιάζαμε ποτέ κάτι συμβατικό και ξεπερασμένο. Βλέποντας, λοιπόν, το φαινομενικά συνηθισμένο αυτό στυλό σκέφτεστε σαν σωστά λαγωνικά πως σίγουρα κάποιο λάκκο έχει η φάβα...  Και πολύ σωστά αγαπητοί, αφού το καταπληκτικό Inscribe™ Pro Stylus Pen δεν είναι ένα απλό στυλό, αλλά περιέχει και μια απίθανη ακίδα γραφής, που είναι συμβατή για χρήση με όλες τις οθόνες αφής! Επομένως, αξίζει την προσοχή σας! 

Αφήστε, λοιπόν, πίσω σας τις θαμπές και λιπαρές, γεμάτες δαχτυλιές οθόνες αφής και ελάτε να εγκαινιάσουμε μαζί μια νέα, επαναστατική εποχή με πιο απλή και λειτουργική χρήση κάθε συσκευής με οθόνη αφής χάρη στο απίθανο αυτό στυλό με διπλή χρήση που θα σας συναρπάσει!        

Σε αντίθεση με τα δάχτυλα, μια ιδιοφυής γραφίδα όπως αυτή που διαθέτει το Inscribe™ Pro Stylus Pen παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την πλοήγηση στις διαφορετικές λειτουργίες της συσκευής μέσω της οθόνης αφής, ενώ εξασφαλίζει την καλύτερη καθαριότητά της! Αντί να πιάνετε δηλαδή τις οθόνες αφής αμέτρητες φορές την ημέρα αφήνοντας ενοχλητικά ίχνη, χρησιμοποιείτε την ειδική αυτή γραφίδα και έτσι έχετε και τη συσκευή σας (iPhone, iPad, Smartphone κτλ.) πεντακάθαρη, αλλά και ακριβέστερο έλεγχο στη χρήση!

                            

Η πρακτική αυτή ακίδα γραφής έχει σχεδιαστεί με τη λογική της καθημερινής χρήσης. Η έξτρα μαλακή, στρογγυλή άκρη της γραφίδας την καθιστά ιδανικό εργαλείο για να γράφετε, να σκρολάρετε και να περιηγείστε στις διάφορες λειτουργίες της συσκευής χωρίς να αφήνετε δαχτυλιές ή και γρατζουνιές στην πολύτιμη οθόνη αφής.

Και φυσικά, οποιαδήποτε στιγμή σας έρθει να αφήσετε για λίγο την σύγχρονη τεχνολογία στην άκρη για να γράψετε κάτι σε χαρτί, απλά γυρίστε το απίθανο Inscribe™ Pro Stylus Pen από την άλλη και χρησιμοποιήστε το σαν στυλό!  Πανέξυπνο!

Το πρωτοποριακό αυτό και ελαφρύ εργαλείο από αλουμίνιο συνδυάζει ιδανικά το παραδοσιακό στυλό που πάντα είναι χρήσιμο, αλλά και μια επιδέξια γραφίδα που θα φέρει την επανάσταση στη χρήση κάθε συσκευής με οθόνης αφής!

Το Inscribe™ Pro Stylus Pen είναι τελικά ένα μικρό αριστούργημα που θα σας λύσει τα χέρια!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα στυλό μαζί με ακίδα γραφής για κάθε συσκευή με οθόνη αφής, 2 σε 1 ! 
  • Ασύγκριτη ευκολία στη χρήση, καλύτερος έλεγχος της συσκευής και χωρίς να αφήνετε πια ενοχλητικά ίχνη στην ευαίσθητη οθόνη! 
  • Ιδανικό για χρήση με iPhone, iPod touch, iPad, Smartphones και οποιαδήποτε άλλη συσκευή με touch screen οθόνη.
  • Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και έχει κατασκευαστεί από αλουμίνιο. 
  • Διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο και ασημί χρώμα.
  • Όλα τα στυλό γράφουν με μαύρο μελάνι.
  • Διαστάσεις: 12.5 εκ. (μήκος).
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----