Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
LED Desk Alarm Clock
XO Shot Glasses
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Cake Pops & Cupcakes Maker
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > DrinkStuff

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΑΣ..ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΑΣ..ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Koziol Torr Corkscrew [ID:6390]
Διαθέσιμο Τιμή: 19,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Και όμως αγαπητοί! Υπάρχουν και φιλικοί ταύροι! Όπως αυτός εδώ για παράδειγμα, που δεν προορίζεται για μάχες στην αρένα, αλλά είναι τόσο gentleman που σας ανοίγει και τα κρασιά! Και όμως μιλάμε κυριολεκτικά, αφού το συμπαθέστατο αυτό ταυράκι με τον χαλκά στη μύτη μες στο σώμα του κρύβει ένα επιδέξιο ανοιχτήρι!

Αφήστε το, λοιπόν, να ανοίξει για λογαριασμό σας τα μπουκάλια σας με την περίσσια χάρη, το δυναμισμό και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο που τον διακρίνει! Το απίθανο Koziol Torr Corkscrew σίγουρα θα σας ξετρελάνει!

Και παρόλο που δεν είναι αρκετά μεγάλος για να είναι απειλητικός, ο έξυπνος αυτός ταύρος μπορεί και πάλι να σας ισοπεδώσει! Ποτήρι στο ποτήρι, μπουκάλι στο μπουκάλι που θα σας ανοίγει, σε λίγη ώρα όταν θα είστε ήδη μεθυσμένοι, το ταβάνι θα γυρίζει ασταμάτητα και εσείς θα φλερτάρετε με τη βαρύτητα! Χαχα! Καταναλώστε, λοιπόν, το κρασί με σύνεση και το μαύρο (όχι από το κακό του, αλλά από άποψη) ταυράκι- ανοιχτήρι θα είναι πρόθυμο κάθε φορά να σας διευκολύνει!

    

Πέρα από την ακαταμάχητή του εμφάνιση, το υπέροχο Koziol Torr Corkscrew θα σας κερδίσει καθώς είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση! Πιάνετε κυριολεκτικά τον ταύρο από τα κέρατα, αποκαλύπτοντας έτσι το έξυπνα κρυμμένο ανοιχτήρι από ανοξείδωτο ατσάλι! Απομακρύνετε το φανερό πλέον τιρμπουσόν από το σώμα του ταύρου και το βυθίζετε στο μπουκάλι κρασιού που επιθυμείτε να ανοίξετε! Και μόλις τελειώσετε με την παραπάνω διαδικασία και το σερβίρισμα, επιστρέψτε στο κεφάλι του ευγενικού αυτού ταύρου τα κέρατά του μέχρι να ξαναχρειαστείτε τη βοήθειά του.

Αφήστε που θα μπορείτε να παινεύεστε καθώς πίνετε ότι εξημερώσατε ολόκληρο άγριο θηρίο! Ευτυχώς όμως για σας το Koziol Torr Corkscrew δεν είναι από τους αιμοβόρους ταύρους που παλεύουν στις ταυρομαχίες, αλλά από εκείνες τις λαμπρές εξαιρέσεις που αφιερώνουν τη ζωή τους στις δικές σας υπηρεσίες!

Ανοίξτε, λοιπόν, κάθε μπουκάλι κρασί με το μοναδικό στιλ και την κομψότητα που σας χαρίζει το σπάνιο αυτό πλάσμα και πιείτε στην υγειά της πρωτοτυπίας!

Χαρακτηριστικά

  • Ένας φιλικός ταύρος που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε κάθε μπουκάλι από κρασί, με το επιδέξιο ανοιχτήρι που φιλοξενεί! 
  • Απλά πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα και βυθίστε το τιρμπουσόν που θα αποκαλυφθεί στο κρασί που έχετε επιλέξει! 
  • Το ταυράκι έχει κατασκευαστεί από πολυπροπυλένιο, ενώ το ανοιχτήρι που περιέχει από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Διαστάσεις: 8.5 x 10 x 7.5 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.                        
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----