Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
Heat Changing Love Mug
Sex Panther
LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Technology > iPhone, iPod & iPad

ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΘΗΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΘΗΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Marware Glow in the Dark iPhone Case [ID:6310]
Διαθέσιμο 29,99 € - 24,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Χάρη στην τεράστια φωτιζόμενη οθόνη αφής των iPhones οι τυχεροί τους κάτοχοι έχουν το προνόμιο να χρησιμοποιούν με άνεση το κινητό τους στο σκοτάδι. Τι γίνεται όμως όταν το αφήσετε από τα χέρια σας; Είναι πολύ εύκολο να χάσετε τα ίχνη του αφότου πάψει να φέγγει η οθόνη του και ειδικά όταν πέφτει σκοτεινιά! Καλά λένε λοιπόν πως της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά! Μη φοβάστε όμως τίποτα!

Περιμένοντας, λοιπόν, να εφευρεθεί η εφαρμογή που θα απαντά στα σφυρίγματα, βρήκαμε την ιδιοφυή θήκη που σας δίνει μια κυριολεκτικά λαμπρή λύση! Βλέπετε, το καταπληκτικό Marware Glow in the Dark iPhone Case φωσφορίζει στο σκοτάδι, βοηθώντας σας να εντοπίσετε με ακρίβεια την αγαπημένη σας συσκευή, όπου κι αν έχει κρυφτεί!

Έτσι, ακόμα και όταν σβήσουν τα φώτα δεν κινδυνεύετε με τίποτα να χάσετε το αγαπημένο σας iPhone 4! Αφήστε που με το Marware Glow in the Dark iPhone Case θα έχετε εξασφαλίσει στην ευαίσθητή σας συσκευή ένα ιδανικό προστατευτικό περίβλημα, μέρα και νύχτα! Το ανυψωμένο και λαστιχένιο φωσφοριζέ του πλαίσιο, θα προστατέψει την ευάλωτη οθόνη αφής της πολύτιμής σας συσκευής από τυχόν πτώσεις και χτυπήματα, φροντίζοντας ότι δε θα πάθει καμία ζημιά. Την ίδια στιγμή, η διάφανη πολυανθρακική θήκη θα προστατέψει την πίσω όψη από γρατζουνιές ή άλλες πιθανές φθορές. Έχετε δηλαδή απόλυτη κάλυψη και από τις δυο πλευρές!

Το πιο σπουδαίο όμως χαρακτηριστικό είναι πως χάρη στην κυριολεκτικά λαμπρή φύση της πρωτοποριακής αυτής θήκης το αγαπημένο σας iPhone 4/4S θα αποκτήσει υπερδυνάμεις! Θα είναι δηλαδή απολύτως ορατό ακόμα και στο θεοσκόταδο! Το Marware Glow in the Dark iPhone Case δεν είναι απλά μια θήκη˙ είναι αποκάλυψη!

Χαρακτηριστικά

  • Η πιο λαμπρή - τόσο από κυριολεκτική όσο και από μεταφορική άποψη- προστατευτική θήκη που ένα iPhone 4/4S μπορεί να έχει! 
  • Αποτελείται από μαλακό λαστιχένιο περίβλημα που φωσφορίζει τη νύχτα ώστε να εντοπίζετε το τηλέφωνό σας σε κάθε σκοτεινή περίσταση και ανθεκτικό πολυανθρακικό σώμα που προστατεύει την αγαπημένη σας συσκευή.
  • Το ανυψωμένο φωσφοριζέ του πλαίσιο, προστατεύει την ευάλωτη οθόνη αφής της πολύτιμής σας συσκευής από τυχόν πτώσεις και χτυπήματα.
  • Η διάφανη πολυανθρακική θήκη προστατεύει την πίσω όψη της συσκευής από γρατζουνιές ή άλλες πιθανές φθορές.
  • Επιτρέπει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής.
  • Συμβατή με τα iPhone 4/ iPhone 4S.
  • Το iPhone δεν περιλαμβάνεται.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----