Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
LED Desk Alarm Clock
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Bathroom Fun

ΤΟ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΔΟΝΤΟΒΡΟΥΤΣΑ!

ΤΟ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΔΟΝΤΟΒΡΟΥΤΣΑ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Bobble Brush [ID:6256]
Επιλέξτε προϊόν
Διαθέσιμο Τιμή: 19,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Η οδοντόβουρτσα είναι ένα από τα λίγα ιερά πράγματα που δε μοιραζόμαστε με κανένα! Αξίζει, λοιπόν, μια περίοπτη θέση στο μπάνιο ώστε να είναι διαθέσιμη για άμεση πρόσβαση και παράλληλα προστατευμένη από τα αμέτρητα μικρόβια που καραδοκούν στο νιπτήρα και στο πάτωμα.

Και επειδή τα κοινά δοχεία/ κύπελλα/ ποτήρια κτλ. είναι εντελώς ξεπερασμένα πια, στηρίξτε την πρωτότυπα στην πιο ατίθαση βάση για οδοντόβουρτσα που πάσχει από υπερκινητικότητα και ακούει στο όνομα Bobble Brush! Τι δηλαδή, επειδή δε μπορεί να μιλήσει, πάει να πει πως η οδοντόβουρτσα δεν χρειάζεται ένα καλό στήριγμα; Κάντε την, λοιπόν, χαρούμενη δίνοντάς της την πιο στιλάτη και διασκεδαστική θέση που θα μπορούσε να έχει!

Το πρωτοφανές στήριγμα- βάση Bobble Brush κρατάει μεν σταθερά την πολύτιμή σας οδοντόβουρτσα, το ίδιο όμως κουνιέται πέρα δώθε σε τρελό ρυθμό κάθε φορά που το αφήνετε κάτω! Γι’ αυτό το φαινόμενο ευθύνεται η αυγοειδής βάση που διαθέτει, η οποία του επιτρέπει να ταλαντώνεται σε μεγάλο εύρος, χωρίς όμως να πέφτει! Έτσι εξηγείται, λοιπόν, γιατί σφύζει από κίνηση! Ένα δοχείο δε θα μπορούσε ποτέ να προσφέρει στην οδοντόβουρτσά σας αυτή τη συγκίνηση!

 

Το αεικίνητο αυτό στήριγμα διατίθεται σε τρία cool χρώματα (μπλε, γκρι και φούξια), χωρά να φιλοξενήσει κάθε κανονική (μη ηλεκτρική) οδοντόβουρτσα, ενώ ανοίγει στα δύο για εύκολο καθάρισμα. Επιπλέον, χάρη στην αντιολισθητική του λαστιχένια βάση, είστε εξασφαλισμένοι πως οι τρίχες της οδοντόβουρτσας δεν πρόκειται ποτέ να σκουπίσουν το πάτωμα πριν φτάσουν στο στόμα σας!

Η ιδέα για το σχεδιασμό του Bobble Brush υποβλήθηκε στην ιστοσελίδα Quirky.com, όπου καθημερινοί άνθρωποι σαν εμάς δίνουν τις προτάσεις τους για νέες εφευρέσεις. Γιατί τι θα ήταν η ζωή χωρίς μια γερή δόση από πρωτοτυπία; Βαρετή όπως τα δοχεία! Χαχα!

Χαρακτηριστικά

  • Μία βάση για οδοντόβουρτσα που πάσχει από υπερκινητικότητα!
  • Το απίθανο Bobble Brush κρατάει μεν σταθερά την οδοντόβουρτσα, το ίδιο όμως κουνιέται δεξιά και αριστερά ασταμάτητα!
  • Η λαστιχένια αυγοειδής βάση που διαθέτει του επιτρέπει να ταλαντώνεται σε μεγάλο εύρος, χωρίς όμως να πέφτει! Έτσι κρατά την πολύτιμή σας οδοντόβουρτσα όρθια, μακριά από το πάτωμα με τα μικρόβια.
  • Είναι συμβατή με κάθε κανονική (μη ηλεκτρική) οδοντόβουρτσα.
  • Χωρίζεται στα δύο για εύκολο καθάρισμα.
  • Διατίθεται σε 3 funky χρώματα: μπλε, γκρι και φούξια.
  • Σχεδιάστηκε ύστερα από τη σχετική ιδέα που υποβλήθηκε στην ιστοσελίδα Quirky.com, όπου απλοί άνθρωποι δίνουν ιδέες για νέες εφευρέσεις.
  • Η οδοντόβουρτσα δεν περιέχεται.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----