Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Heat Changing Love Mug
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
Mooncandles Multi
Pizza Oven and Multi Grill
LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Sound Cylinder Speaker
Twitter GadgetLife


 
          
Εγγραφή στο newsletter
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ!

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Fluffy The Interactive Dog [ID:6206]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών

Αυτό το σκυλάκι είναι πραγματικό κελεπούρι! Δεν πρόκειται φυσικά για αληθινό, ούτε όμως και για ένα απλό λούτρινο, αφού το απίθανο Fluffy The Interactive Dog μπορεί και περπατά κανονικά, γαβγίζει με νάζι και γεμίζει με χαρά το σπίτι!  Είστε όμως εξασφαλισμένοι πως ποτέ δεν πρόκειται να σας ξυπνήσει τη νύχτα ή να τα κάνει χάλια με ακαθαρσίες και ζημιές κι έτσι αυτό το χνουδωτό και χαριτωμένο πλάσμα θα σας κάνει τους πιο ξέγνοιαστους και ευτυχισμένους ιδιοκτήτες! 

Με τόση γλύκα και ομορφιά που κουβαλάει πάνω του, πώς να μη γίνει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου; Πράγματι, το απίθανο Fluffy The Interactive Dog αποτελεί το σκυλί των ονείρων σας, αφού θα ομορφαίνει τη μέρα σας χωρίς μάλιστα να απαιτεί τη φροντίδα σας. Βλέπετε, το αξιολάτρευτο αυτό τετράποδο δεν είναι απλά ένα χαριτωμένο μαλλιαρό πλασματάκι που εσείς το χαϊδεύετε κι εκείνο δεν αντιδράει, αλλά ένα πρωτοποριακό διαδραστικό κουκλί που μπορεί και περπατάει και πηγαίνει μάλιστα βόλτα με το δικό του, φωτιζόμενο λουράκι, μέσα ή έξω από το σπίτι!

Επιπλέον, πατώντας ελαφρά το χερούλι θα έχετε κάθε φορά την ευκαιρία να ακούσετε το πιο χαρούμενο γαύγισμα! Δηλαδή ξεχειλίζει από ζωή αυτό το σκυλάκι! Το Fluffy The Interactive Dog θα γίνει η ιδανική τετράποδη συντροφιά για μικρά και μεγάλα παιδιά, αφού κάθε φορά που θα αντικρίζετε τη γλυκύτατη αυτή μουσούδα, θα πλημμυρίζετε από χαρά! Και αν έχετε περισσότερα από ένα, μπορείτε να ενώνετε τα φωτιζόμενα λουράκια τους στο ίδιο χερούλι και να τα βγάζετε βόλτα όλα μαζί!

Υποδεχτείτε, λοιπόν, σπίτι το αξιαγάπητο αυτό πλάσμα που θα σας ομορφύνει κάθε στιγμή και νιώστε προνομιούχοι γιατί τέτοιο πανέμορφο, χαρούμενο, δυναμικό μα και ήσυχο σκυλί δεν έχουν όλοι!

Η υπέροχη σκυλίτσα Fluffy The Interactive Dog ανήκει στην πιο σπάνια και μοναδική ράτσα: στα λούτρινα σκυλιά, που ξεχειλίζουν όμως από ζωντάνια! Μην κάθεστε, λοιπόν, βγάλτε τη βόλτα και φουσκώστε από περηφάνια!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα αξιαγάπητο, λούτρινο σκυλάκι που ξεχειλίζει από ζωή! 
  • Μπορεί και περπατά κανονικά και μάλιστα γαβγίζει κάθε φορά που πατάτε ελαφριά το χερούλι.
  • Διαθέτει ένα απίθανο, φωτιζόμενο λουράκι και σας ακολουθεί πρόθυμα σε κάθε βόλτα, μέσα και έξω από το σπίτι!
  • Μπορείτε στο ίδιο χερούλι να ενώσετε περισσότερα από ένα Fluffies με τα φωτιζόμενα λουράκια τους!
  • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται). 
  • Κατάλληλο για ηλικίες 4+.
  • Διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα, επειδή όμως συσκευάζεται "στα τυφλά", δεν ξέρετε ποιο χρώμα σκυλάκι και λουράκι θα σας τύχει κάθε φορά –έτσι, για να έχετε αγωνία!
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----