Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Yeti Lap Warmer
Pizza Oven and Multi Grill
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Technology > iPhone, iPod & iPad

ΝΑ ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΑΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ!

ΝΑ ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΑΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Moose Head Phone Stand [ID:6050]
Διαθέσιμο Τιμή: 14,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Ο τάρανδος είναι ένα πανέμορφο, επιβλητικό αλλά κομματάκι παρεξηγημένο ζώο, αφού έχει γίνει συνώνυμο με το κέρατο. Το κέρατο που κουβαλάει ο ίδιος στο κεφάλι και μάλιστα σε διπλή δόση, αλλά και το κέρατο που «στολίζει» κάθε … απατημένο! Κρίμα δεν είναι όμως να βάζουμε ένα τόσο ξεχωριστό ζώο στο περιθώριο; Ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο!

Με αυτό το σκεπτικό, σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, το απίθανο αξεσουάρ Moose Head Phone Stand, που ευελπιστεί να απενοχοποιήσει τους ταράνδους και να αναδείξει τη χρησιμότητά τους!

Όπως καταλάβατε πρόκειται για ένα πρωτότυπο stand με έμβλημα τον τάρανδο που έχει εντολή να στηρίζει όποιο κινητό τηλέφωνο το έχει ανάγκη. Το Moose Head Phone Stand κολλάει πάνω στη συσκευή χάρη στη λαστιχένια, ανθεκτική του βεντούζα, η οποία ωστόσο αφαιρείται μετά πανεύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα. Η μοναδική προϋπόθεση είναι το τηλέφωνό σας να διαθέτει γυαλιστερή πίσω όψη, σαν το iPhone δηλαδή!

Έτσι, με μία κίνηση, το επιβλητικό αυτό στήριγμα που θυμίζει τρόπαιο από κυνήγι, φέρνει το σύγχρονο κινητό σας σε επαφή με την άγρια φύση! Εσείς, στο μεταξύ, ενώ έχετε στηρίξει με το Moose Head Phone Stand το τηλέφωνό σας κάθετα ή οριζόντια μπορείτε να επιδοθείτε ελεύθερα στα παιχνίδια, να απολαύσετε ταινίες, να σερφάρετε στο διαδίκτυο ή να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο, που να μην αφορά αναγκαστικά το τηλέφωνο, αφού θα γνωρίζετε ότι αυτό θα στέκεται σταθερό στην ίδια θέση και θα σας περιμένει! Αυτό που δεν κάνει δυστυχώς ο τάρανδος είναι να το απαντάει!

Εμπιστευθείτε, λοιπόν, τον συμπαθέστατο τάρανδο του Moose Head Phone Stand να στηρίζει ακούραστα το τηλέφωνό σας και να φυλάει τα νώτα σας!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα πρακτικό και καλόγουστο stand που παριστάνει κεφάλι ταράνδου και υπόσχεται να κρατήσει το κινητό σας τηλέφωνο σταθερό στη θέση του!
  • Είναι συμβατό με όλα τα τηλέφωνα που διαθέτουν λουστραρισμένη πίσω όψη, συμπεριλαμβανομένου του iPhone.
  • Κολλάει πάνω στο κινητό χάρη στη λαστιχένια του βεντούζα, η οποία ωστόσο αφαιρείται πανεύκολα και δεν αφήνει μετά ίχνη.
  • Στηρίζει το τηλέφωνό σας οριζόντια ή κάθετα.
  • Προσοχή: το iPhone δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
  • Διαστάσεις: 5 εκ x 3.75 εκ x 4.5 εκ
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
Σχετικά προϊόντα
MOBILE PHONE HOLDER
  Mobile Phone Holder 4,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----