Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Pizza Oven and Multi Grill
Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Bathroom Fun

ΚΡΟΙΣΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.. ΣΠΑΤΑΛΗΣΤΕ ΤΟ 200 EURO WC ROLL ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!

ΚΡΟΙΣΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.. ΣΠΑΤΑΛΗΣΤΕ ΤΟ 200 EURO WC ROLL ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
200 Euro Toilet Paper [ID:6038]
Διαθέσιμο Τιμή: 9,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Έχετε τόσα πολλά λεφτά που δεν ξέρετε πού να τα βάλετε; Πιθανότατα όχι. Και τι πειράζει; Ακόμα και μέσα στην οικονομική κρίση, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε καμιά φορά με χιούμορ την κατάσταση! Έχουμε, λοιπόν, για εσάς το μοναδικό ρολό υγείας που αντί για την κλασική λευκή του εμφάνιση, εκείνο διαθέτει τυπωμένο σε όλο του το μήκος το αυθεντικό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ!

Έτσι μπορείτε πια να περνάτε δημιουργικά τις ώρες σας στην τουαλέτα, σκεπτόμενοι τι θα μπορούσατε να κάνετε και μέχρι πού θα μπορούσατε να φτάσετε αν ήταν πραγματικά αυτά τα λεφτά..!

Ένα είναι το σίγουρο. Αν είχατε τόσα πολλά λεφτά θα τα κάνατε πάνω σας από τη χαρά σας! Το καινοτομικό 200 Euro Toilet Paper είναι η πιο ευφάνταστη λύση που έρχεται να αντικαταστήσει το συμβατικό λευκό ρολό, ενώ επιπλέον αποτελεί το τέλειο δώρο για κάθε φιλόδοξο εκατομμυριούχο ή απλά για όσους δεν έχουν αγγίξει ούτε κατά διάνοια τόσα λεφτά, αλλά παρόλα αυτά δε χάνουν ποτέ το χιούμορ τους!

Έτσι, όταν κλείνεστε εκεί που ακόμα και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του, θα έχετε πλέον το χρόνο να οραματιστείτε τι θα κάνατε με όλο αυτόν τον πλούτο! Και, προς Θεού, μην απογοητευτείτε όταν το πολυτελές ρολό τελειώσει, αφού θα έχει εκτελέσει μία αναμφισβήτητα πρακτική λειτουργία (ας μην αναλύσουμε τα αυτονόητα…).

Το πρωτοποριακό 200 Euro Toilet Paper διαθέτει έγκριση κυκλοφορίας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ενώ η διαφορά που το χωρίζει από τα αυθεντικά κίτρινα χαρτονομίσματα (που όλοι επιθυμούμε να πάρουμε στα χέρια) είναι πως έχει τυπωθεί μόνο από τη μία του μεριά και επίσης δε διαθέτει το ίδιο μέγεθος με το αληθινό χαρτονόμισμα. Αυτό όμως δε σημαίνει και πως δε μπορούμε να κάνουμε όνειρα…

Το καταπληκτικό 200 Euro Toilet Paper με την αναπάντεχή του εμφάνιση έχει τη δύναμη να μας κάνει να νιώθουμε όλοι εκατομμυριούχοι ακόμα και όταν είμαστε στην τουαλέτα! Σπαταλήστε το ελεύθερα!!!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα πρωτοποριακό ρολό υγείας που έχει σε όλο το μήκος πάνω του τυπωμένο το αυθεντικό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ! 
  • Το τέλειο δώρο για κάθε λάτρη του χρήματος, κάθε αγανακτισμένο, ή απλά για ανθρώπους με πλούσιο... χιούμορ! 
  • Έχει συμμορφωθεί - προτού κυκλοφορήσει - με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αφού είναι τυπωμένο μόνο από τη μία του μεριά, ενώ δε διαθέτει το ίδιο μέγεθος με το αληθινό χαρτονόμισμα.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
  • Προσοχή: δεν αποτελεί αληθινό χρήμα. 
 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----