Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Desk Alarm Clock
LED Candles In Four Magic Colours
Heat Changing Love Mug
XO Shot Glasses
Cake Pops & Cupcakes Maker
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..!

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
ARTFX+ Stormtrooper Twin Pack Statues [ID:6033]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Είστε fans των Star Wars και φαίνεστε! Πολύ λυπάστε που οι δημιουργοί του αγαπημένους σας έπους επιστημονικής φαντασίας σας άφησαν μόνο με 6 ταινίες για κληρονομιά, αυτό δε σημαίνει όμως πως οι Star Wars ήρωες δε μπορούν ακόμα να σας κάνουν συντροφιά! Έχουμε, λοιπόν, για εσάς δύο φανταστικές φιγούρες από τους υπάκουους στρατιώτες Stormtroopers, με τις χαρακτηριστικές λευκές πανοπλίες, που υπόσχονται να σας μπλέξουν σε πολλές ακίνδυνες ιστορίες, αφού πλέον δέχονται από εσάς τις εντολές! Εκπαιδεύστε, λοιπόν, τους διαστημικούς σας στρατιώτες και καλές sci-fi μάχες!

Το ARTFX+ Statue Stormtrooper Twin Pack θα ενθουσιάσει όλους τους Star Wars θαυμαστές και όχι μόνο! Βλέπετε, το εντυπωσιακό με αυτές τις φιγούρες εκτός από την ποιοτική τους κατασκευή, είναι οι ανατριχιαστικές τους λεπτομέρειες! Με ύψος που ελαφρώς ξεπερνά τα 20 εκατοστά, την λευκή αστραφτερή τους πανοπλία και τα όπλα τους επιδέξια χειροτεχνημένα μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια, θα αναγνωρίζατε αυτούς τους Stormtroopers από χιλιόμετρα μακριά!

Οι ρεαλιστικές φιγούρες των Stormtroopers έχουν ήδη βαφτεί στο χέρι, εσείς όμως θα πρέπει να αναλάβετε τη συναρμολόγηση, που θα σας φανεί ιδιαίτερα διασκεδαστική! Τα επιμέρους κομμάτια συναρμολογούνται πανεύκολα σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζονται κόλλα! Κάθε ήρωας έρχεται με 4 διαφορετικά κομμάτια για τα χέρια και 2 διαφορετικά για τα πόδια, δίνοντάς σας 18 πιθανούς συνδυασμούς από πόζες! Στηρίξτε, λοιπόν, τους αδίστακτους αυτούς στρατιώτες με τα μαγνητικά τους πόδια στην επίσης μαγνητική βάση που τους συνοδεύει και αφήστε τους να ξεδιπλώσουν όλο το μεγαλείο τους, με τις στρατιωτικές τους πόζες!

      

Οι ARTFX+ Stormtroopers περνούν την ρεαλιστική απεικόνιση σε νέο επίπεδο! Αυτές οι φιγούρες έχουν πραγματικά τη δύναμη να σας μεταφέρουν στο φανταστικό σύμπαν των Star Wars, μόνο που αυτή τη φορά θα είστε κι εσείς πρωταγωνιστής! Οι στρατιώτες Stormtroopers βάζουν την μαγεία κι εσείς το σενάριο! Φτιάξτε, λοιπόν, την πιο cool διαστημική συλλογή και ζήστε τη μαγεία των Star Wars από την αρχή!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα ζευγάρι από σούπερ ρεαλιστικές φιγούρες των στρατιωτών Stormtroopers από τα Star Wars, που θα ενθουσιάσουν όλους τους fans! Φτιάξτε τη συλλογή σας!  
  • Οι φιγούρες διαθέτουν την επίσημη υπογραφή των Star Wars προϊόντων και αποκλειστικότητα δικαιωμάτων απο την Lucasfilms Ltd.
  • Οι ARTFX+ φιγούρες είναι κατασκευασμένες με όλες τους τις λεπτομέρειες και απεικονίζουν τους διάσημους κινηματογραφικούς ήρωες σε κλίμακα 1/10.  
  • Είναι πολύ εύκολες και διασκεδαστικές στη συναρμολόγηση! Τα ήδη βαμμένα επιμέρους κομμάτια συναρμολογούνται σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζονται κόλλα! 
  • Κάθε ήρωας έρχεται με 4 διαφορετικά κομμάτια για τα χέρια και 2 διαφορετικά για τα πόδια, δίνοντάς σας 18 πιθανούς συνδυασμούς από πόζες!
  • Στηρίξτε τους στρατιώτες στη μαγνητική βάση που τους συνοδεύει (τα πόδια τους είναι επίσης μαγνητικά), κάθε φορά και με διαφορετική πόζα!
  • Διαστάσεις: 20.5 εκ. περίπου (ύψος).
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----