Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Cake Pops & Cupcakes Maker
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
Yeti Lap Warmer
LED Desk Alarm Clock
Sex Panther
Camera Lens Mug
Pizza Oven and Multi Grill
Heat Changing Love Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Technology > iPhone, iPod & iPad

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ iPhone 4 !

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ iPhone 4 !
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
iPhone 4 & 4S Mini Microscope [ID:6032]
Διαθέσιμο 29,99 € - 19,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Καμία φορά η πραγματικότητα γίνεται λίγο πεζή και βαρετή – σε όλους μας έχει συμβεί. Γιατί να μην προσθέσουμε, λοιπόν, ένα νέο ενδιαφέρον στη ζωή μας, διευρύνοντας παράλληλα και την οπτική μας; Ο λόγος για τον απίθανο μικροσκοπικό φακό που ενώνεται με το iPhone 4 και μετατρέπει το αγαπημένο σας τηλέφωνο σε ένα μίνι μικροσκόπιο! Εξερευνήστε, λοιπόν, τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και ανακαλύψτε ένα ολόκληρο νέο σύμπαν μέσα από το καταπληκτικό αυτό αξεσουάρ, που θα σας ανοίξει τα μάτια!

Έτσι, το iPhone 4 μαζί με τον απίθανο αυτό φακό θα γίνει το εισιτήριο για ένα νέο, συναρπαστικό κόσμο, όπου όλα τα αντικείμενα εμφανίζονται μέχρι και 100 φορές μεγαλύτερα! Εστιάστε, λοιπόν, στη λεπτομέρεια και ανακαλύψτε συγκλονιστικά ντοκουμέντα! Τώρα δε θα αναρωτιέστε πια τι μορφή έχει ένας απειροελάχιστος κόκκος από σκόνη, αλλά και αμέτρητα μικρά αντικείμενα ακόμη! Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια πόσο περίπλοκα είναι τα φύλλα από κοντά, πόσο ανατριχιαστική φαίνεται στο ζουμ η ανθρώπινη επιδερμίδα και άλλα πολλά - τα θέματα είναι κυριολεκτικά ανεξάντλητα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε προκειμένου να αρχίσετε να εξερευνάτε τα πάντα, είναι να βιδώσετε το μικροσκόπιο (μέσα στην ειδική του θήκη) στο πίσω μέρος του iPhone 4, πάνω στο στήριγμα που παρέχεται και μπορείτε πια ελεύθερα να πειραματιστείτε με το τηλεσκοπικό ζουμ και την εστίαση και να δείτε τα πάντα από μια άλλη οπτική!

Επιπλέον, χάρη στο σούπερ ισχυρό, ενσωματωμένο του LED φωτάκι, το καταπληκτικό αυτό μικροσκόπιο εγγυάται ότι θα βλέπετε τα πάντα μεγεθυσμένα και πεντακάθαρα, ενώ είναι τόσο μικρό που χωράει στην τσέπη και σας ακολουθεί παντού μαζί! Γιατί ποτέ δεν ξέρετε πού θα σας έρθει η διάθεση για εξερεύνηση..!

Και φυσικά, μπορείτε να απαθανατίσετε τα αγαπημένα σας ευρήματα, τραβώντας με τη μηχανή του τηλεφώνου σας τα πιο καταπληκτικά, κοντινά πλάνα! Με το iPhone 4 και το συναρπαστικό αυτό μικροσκόπιο, τίποτα δε θα είναι πια ποτέ το ίδιο!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα απίθανο μικροσκόπιο, που ενώνεται με το iPhone 4 και σας φανερώνει έναν ολόκληρο νέο κόσμο
  • Μετατρέψτε το αγαπημένο σας τηλέφωνο σε ένα μίνι μικροσκόπιο και εξερευνήστε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!
  • Το τηλεσκοπικό του ζουμ 100 x θα σας χαρίσει μία σούπερ εντυπωσιακή οπτική, για να ανακαλύψετε τα πάντα από την αρχή! 
  • Διαθέτει ένα ενσωματωμένο ισχυρό LED λευκό φωτάκι, για έξτρα διαύγεια.  
  • Διαθέτει ρυθμιστή εστίασης. 
  • Χωράει ακόμα και στην τσέπη, ώστε να σας ακολουθεί παντού μαζί!
  • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες LR1130.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
  • Προσοχή! Είναι συμβατό αποκλειστικά με το iPhone 4.

 

 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----