Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Desk Alarm Clock
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Garden World

ΓΙΝΕΤΕ MASTER ΣΤΟ BARBEQUE ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!

ΓΙΝΕΤΕ MASTER ΣΤΟ BARBEQUE ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Ultimate Barbecue Tool Kit [ID:5991]
Διαθέσιμο Τιμή: 39,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Το καλό με το καλοκαίρι, εκτός από τον ηλιόλουστο καιρό, είναι ότι έχει το barbeque για συνώνυμο! Και μιας και οι περισσότεροι είστε σε δίαιτα προκειμένου να βγείτε με αυτοπεποίθηση στην παραλία, είναι ευκαιρία να το ρίξετε άφοβα στα ψητά που είναι άλλωστε υγιεινά, ειδικά τώρα που έχετε στη διάθεσή σας και τα κατάλληλα εργαλεία! Το έξυπνο και πρακτικό Ultimate Barbecue Tool Kit περιέχει ό,τι χρειάζεστε για να χειριστείτε το κρέας με μαεστρία και να περάσετε στο …ψητό μια ώρα αρχύτερα!

Το δαιμόνιο αυτό kit δεν αποκαλύπτεται από την αρχή, καθότι μέσα σε μια ποδιά έχει τυλιχτεί! Από φόβο μάλλον μην πέσουν σε λάθος χέρια, τα πρακτικά εργαλεία παραμένουν κρυμμένα μέσα στην πρακτική ποδιά που ξεδιπλώνει και αποκαλύπτει όλα τα επιδέξιά της σύνεργα: μία μεγάλη σπάτουλα με ειδική εγκοπή που χρησιμεύει σαν ανοιχτήρι, ένα προστατευτικό γάντι, μία πιρούνα και μία τσιμπίδα, που θα σας φανούν όλα εξαιρετικά χρήσιμα!

Αφού ξετυλίξετε, λοιπόν, την ποδιά, επιβάλλεται να τη φορέσετε και να πάρετε θέση "μάχης" μπροστά στα κάρβουνα! Στο μεταξύ, οι ειδικές θήκες που διαθέτει η ποδιά στο μπροστινό της μέρος, θα φιλοξενήσουν με άνεση τα εργαλεία μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε με τη σειρά! Τόσο έξυπνα και απλά!

   

Και δεν τελειώσαμε ακόμα! Η ποδιά του Ultimate Barbecue Tool Kit χρησιμεύει και ως μια πρακτική τσάντα για αποθηκεύετε ή/ και μεταφέρετε τα εργαλεία όπου και όποτε θελήσετε εσείς να ψήσετε! Διαθέτει μάλιστα και ένα ρυθμιζόμενο λουράκι για τον ώμο, για να μη σας βάζει σε κόπο!

Βάλτε, λοιπόν, φαντασία και ψήστε με μαεστρία λαχταριστά μπιφτέκια, μπριζόλες, σουβλάκια και λουκάνικα όπου και αν βρίσκεται η παρέα με τα ιδανικά εργαλεία που θα έχετε μαζί σας πάντα! Ας είναι καλά η θαυματουργή ποδιά και τα εύχρηστα σύνεργα του Ultimate Barbecue Tool Kit, που μετατρέπουν κάθε φορά την όλη διαδικασία σε ιεροτελεστία! Και καλά ψητά!

Χαρακτηριστικά

  • Μία πρακτική ποδιά που κρύβει μέσα της όλα τα απαραίτητα εργαλεία, για να κάνετε κάθε σας barbeque ιεροτελεστία!
  • Η ποδιά ξεδιπλώνει και αποκαλύπτει ένα γάντι, μία μεγάλη σπάτουλα με ανοιχτήρι, μία πιρούνα και μία λαβίδα για να χειρίζεστε τα ψητά με μαεστρία! 
  • Στις τρεις μπροστινές τσέπες της ποδιάς μπορείτε να στερεώνετε τα εργαλεία.
  • Τυλίγεται πανεύκολα σε ρολό για εύκολη αποθήκευση/ μεταφορά και διαθέτει μάλιστα πρακτικό λουράκι για κρέμασμα στον ώμο.
  • Διαστάσεις: σπάτουλα: 10 x 51 x 3.6 εκ., πιρούνα: 3.2 x 49 x 3.6 εκ., λαβίδα: 6.2 x 47.3 x 2.8 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2020 gadgetlife----