Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Camera Lens Mug
Heat Changing Love Mug
LED Desk Alarm Clock
Sex Panther
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Candles In Four Magic Colours
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ CLICKFREE TRANSFORMER!

ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ CLICKFREE TRANSFORMER!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η video
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Clickfree Transformer iPod/iPhone [ID:5979]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Πολύ μας αρέσει όταν πετυχαίνουμε με έναν σμπάρο δυο τριγώνια! Το Clickfree Transformer είναι, λοιπόν, ένα από αυτά τα περίφημα gadget με διπλή χρησιμότητα! Μεσολαβεί για να φέρει το iPod/ iPhone σας σε επαφή με οποιονδήποτε υπολογιστή και από τη στιγμή που θα γίνει η σύνδεση, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη διπλή του χρήση! Είτε να μεταφέρετε δηλαδή αρχεία από τον υπολογιστή στο iPod/ iPhone ώστε να κρατήσετε αντίγραφα ασφαλείας είτε για να μεταφέρετε μουσική από τη φορητή συσκευή σε οποιονδήποτε υπολογιστή! Και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Το Clickfree Transformer πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια!

Γιατί να αγοράζετε εξωτερικό σκληρό δίσκο προκειμένου να κάνετε back up στα αρχεία σας όταν το αγαπημένο σας iPod/ iPhone έχει αρκετά GB αναξιοποίητα; Με το ιδιοφυές Clickfree Transformer εκμεταλλεύεστε δηλαδή την ελεύθερη μνήμη που διαθέτει η αγαπημένη σας συσκευή, στην οποία και μπορείτε να αποθηκεύσετε σημαντικά αρχεία που δεν επιθυμείτε σε καμία περίπτωση να χάσετε. Η διαδικασία της επιλογής και μεταφοράς αρχείων (εγγράφων, βίντεο, φωτογραφιών, e-mails κτλ.) από τον υπολογιστή σε οποιοδήποτε iPod/ iPhone είναι υπόθεση λίγων μόνο λεπτών και δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση ή ειδικό λογισμικό! Φυσικά, το Clickfree Transformer αποθηκεύει αυτά τα αρχεία αποκλειστικά στον ελεύθερο χώρο του iPod/ iPhone και δεν πρόκειται ποτέ να γράψει πάνω σε άλλα αρχεία!

Περιμένετε, έχει και συνέχεια! Το ευέλικτο Clickfree iPod Transformer, που είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPod/ iPhone χρησιμεύει και αντίστροφα! Μπορείτε δηλαδή με το «μαγικό» αυτό καλωδιάκι να μεταφέρετε τη μουσική που περιέχει η αγαπημένη σας συσκευή σε οποιονδήποτε υπολογιστή! Αν κάποια στιγμή σάς εγκαταλείψει δηλαδή το Mac ή το PC με το οποίο συνδέετε το iPod/ iPhone σας και στο οποίο έχετε όλα τα τραγούδια σας, δεν πρόκειται να τα χάσετε, αφού το Clickfree Transformer κρατά ασφαλή τα μουσικά σας αρχεία και δύναται να τα μεταφέρει σε οποιονδήποτε υπολογιστή με την πρώτη ευκαιρία!

Διπλά χρήσιμο, λοιπόν, και εξαιρετικά αξιόπιστο, το Clickfree Transformer θα γίνει απαραίτητο σε κάθε κάτοχο iPod/ iPhone!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα διπλά χρήσιμο gadget με το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία στο iPod/ iPhone σας, προκειμένου να κρατήσετε αντίγραφα ασφαλείας, καθώς και να μεταφέρετε τα μουσικά κομμάτια από τη βιβλιοθήκη οποιουδήποτε iPod/ iPhone σε οποιονδήποτε υπολογιστή! 
  • Χρησιμοποιεί μόνο τον ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο του iPod/ iPhone σας όπου και αποθηκεύει τα σημαντικά σας αρχεία και δεν πρόκειται ποτέ να γράψει κάποιο αρχείο πάνω σε ένα άλλο.
  • Δε χρειάζεται καμία εγκατάσταση και η λειτουργία του είναι πανεύκολη! Απλά το συνδέετε στη θύρα USB του υπολογιστή και είναι έτοιμο για χρήση!
  • Το Clickfree Transformer λειτουργεί με Windows® 7, Windows Vista®, Windows® XP και Mac OS X 10.5 ή αργότερο με επεξεργαστή Intel.
  • Είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPod και iPhone.
  • Χώρα Προέλευσης ΗΠΑ
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
  • Διαστάσεις: 11 x 3.5 x 0.9 εκ.

 

 
 
 
        
---- copyright 2019 gadgetlife----