Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Mooncandles Multi
Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Cake Pops & Cupcakes Maker
Camera Lens Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ'ΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ STAR THEATRE PLANETARIUM!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ'ΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ STAR THEATRE PLANETARIUM!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos video
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Star Theatre Planetarium [ID:5941]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Είμαστε μόνοι άραγε σε αυτόν τον πλανήτη; Πώς έχουμε πει ότι δημιουργήθηκε η γη; Είναι στα αλήθεια άπειρο το σύμπαν; Πόσα έτη φωτός μας χωρίζουν από το φεγγάρι; Ερωτήσεις σαν κι αυτές σας βγαίνουν σχεδόν αυθόρμητες κάθε φορά που χαζεύετε τα αστέρια στον ολοφώτιστο νυχτερινό ουρανό.

Μην περιμένετε να σας δώσουμε μια απάντηση για όλα τα παραπάνω (δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε το μυστήριο, όχι τίποτα άλλο), μπορούμε όμως να σας δείξουμε τον τρόπο για να φέρετε τη μαγεία του ουρανού στο σπίτι σας και να απολαμβάνετε τα άστρα μέρα- νύχτα στο... ταβάνι σας! Το μόνο που χρειάζεστε για να θαυμάσετε ένα σπάνιο αστρονομικό υπερθέαμα σαν κι αυτό είναι ο hi-tec προτζέκτορας, Star Theatre Planetarium!

Το μεγαλειώδες αυτό gadget διαθέτει έναν ειδικό φακό, που του επιτρέπει να απεικονίζει τους αληθινούς αστερισμούς με απίστευτη λεπτομέρεια! Απλά κλείστε τα φώτα, ενεργοποιήστε τον προτζέκτορα και καθίστε αναπαυτικά για να απολαύσετε το εντυπωσιακό θέαμα! Πραγματικά, δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!                            

Χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ισχυρό λευκό LED φωτισμό, το εξελιγμένο αυτό πλανητάριο προβάλλει ούτε λίγο ούτε πολύ 10.000 αστέρια στον αριθμό! Το Star Theatre Planetarium συνοδεύεται από δύο ειδικούς δίσκους- διαφάνειες, με τους οποίους μπορείτε να θαυμάσετε τον ουρανό με τ’ άστρα και επιπλέον να γνωρίσετε όλους τους οριοθετημένους αστερισμούς!

Χαζέψτε την αναπαράσταση της αληθινής ουράνιας κίνησης στο βόρειο ή στο νότιο ημισφαίριο και ρυθμίστε αν επιθυμείτε το χρονόμετρο, για να σταματήσει τη λειτουργία του προτζέκτορα στα 15, 30 ή 60 λεπτά! Αν πάλι είστε πολύ ρομαντικοί και θέλετε να κάνετε μια ευχή, υπάρχει και η δυνατότητα να ορίσετε στον απίθανο προτζέκτορα να προβάλλει πανέμορφα, ρεαλιστικά πεφταστέρια σε τυχαία συχνότητα! Απλά τοποθετήστε το δισκάκι στην ειδική του υποδοχή και ετοιμαστείτε να μείνετε άφωνοι!  

Θυμηθείτε, λοιπόν, τι όμορφος που είναι ο νυχτερινός ουρανός με το απίθανο Star Theatre Planetarium μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και νιώστε προνομιούχοι!

Χαρακτηριστικά

  • Το Star Theatre Planetarium είναι ένας απίθανος, hi-tec προτζέκτορας που φέρνει τον ουρανό με τ’ άστρα στο... ταβάνι του σπιτιού σας! 
  • Μπορείτε να επιλέξετε να βλέπετε την ουράνια κίνηση στο βόρειο ή το νότιο ημισφαίριο, να (απ)ενεργοποιήσετε εντυπωσιακά πεφταστέρια και να θέσετε αν θέλετε το χρονόμετρο σε λειτουργία, στα 15, 30 ή 60 λεπτά!
  • Η συσκευασία περιέχει: Τον σφαιρικό προτζέκτορα, 2 δίσκους, slides (1 με απεικόνιση των αστερισμών και 1 χωρίς),  Φυλλάδιο οδηγιών, Καλώδιο για την παροχή ρεύματος.
  • Διαστάσεις: 15 x 18 x 15 εκ.
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----