Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Pizza Oven and Multi Grill
Yeti Lap Warmer
Cake Pops & Cupcakes Maker
Camera Lens Mug
Heat Changing Love Mug
XO Shot Glasses
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Mood Lighting

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΡΟΠΟ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΡΟΠΟ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Mobile Ornaments [ID:5705]
Επιλέξτε προϊόν
Διαθέσιμο Τιμή: 19,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Ο θαυμαστός κόσμος των κρεμαστών στολιδιών παρελαύνει στο σπίτι σας με μία και μόνο κίνηση! Το κρεμαστό στεφάνι που βλέπετε είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να σκορπίσετε τη χαρά παντού στο χώρο σας! Αγγελάκια, πεταλουδίτσες, σκυλάκια, ελεφαντάκια, ψαράκια, αλογάκια, φεγγαράκια και νιφάδες χιονιού ζωντανεύουν στο σπίτι σας τη μαγεία του παραμυθιού!

Ακριβώς γι’ αυτό τα παιδιά δείχνουν τέτοια αδυναμία στα πανέμορφα αυτά φωτεινά στολίδια! Γιατί με όλες αυτές τις χαρούμενες φιγούρες (3 σε κάθε στεφάνι) είναι κάθε φορά σαν να διαδραματίζεται πάνω από το κεφάλι τους και μια νέα ιστορία! Διαλέξτε, λοιπόν, το αγαπημένο σας σχέδιο και κάντε στο παιδί σας ή στον εαυτό σας το πιο χαριτωμένο φωτεινό δώρο!

Τα κρεμαστά ακρυλικά στολίδια όταν δεν λειτουργούν φαίνονται διάφανα, ενώ καθώς φωτίζονται αλλάζουν διαρκώς χρώματα! Αυτό είναι που τα κάνει άλλωστε ακαταμάχητα σε όλα τα βλέμματα, τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά!

Εξοπλίστε, λοιπόν, τα πιο ξεχωριστά δωμάτια στο σπίτι σας με τα εκλεκτά αυτά φωτεινά στολίδια, που ζωντανεύουν τη φαντασία σας με τον πιο γλυκό τρόπο! Μια τόσο μοναδική διακοσμητική παρέμβαση σίγουρα αξίζει τον κόπο!

Χαρακτηριστικά

  • Ένα χαρούμενο, φωτεινό στεφάνι από το οποίο κρέμονται σε διαφορετικά ύψη πανέμορφα, ακρυλικά στολίδια, που αλλάζουν συνεχώς χρώματα! 
  • Τα στολίδια, 3 σε κάθε στεφάνι, διατίθενται στα εξής σχέδια: αγγελάκια, πεταλούδες, σκυλάκια, ελεφαντάκια, ψαράκια, αλογάκια, φεγγαράκι με συννεφάκια και νιφάδες χιονιού! Βρείτε το αγαπημένο σας! 
  • Είναι κατάλληλα για χρήση μόνο εντός σπιτιού.
  • Λειτουργούν με 3 μπαταρίες ΑΑ.
  • Διατίθενται σε κομψή συσκευασία δώρου.
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----