Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Camera Lens Mug
Cake Pops & Cupcakes Maker
Heat Changing Love Mug
Mooncandles Multi
Pizza Oven and Multi Grill
Sound Cylinder Speaker
LED Candles In Four Magic Colours
Twitter GadgetLife


 
          
Εγγραφή στο newsletter
Gift Finder
 
Προϊόντα > Sold out

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ...
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η photos video
RC Snake [ID:5300]
Συγνώμη Εξαντλήθηκε!  
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών

Κάτι κινείται εκεί πέρα. Μπα, ιδέα σας θα είναι! Μα πώς; Αφού σαν να ακούσατε και θόρυβο μαζί, ένα χαρακτηριστικό τρίξιμο, που σας θυμίζει κάτι ήχους από το τελευταίο ντοκιμαντέρ που είδατε στο national georgaphic… ΕΝΑ ΦΙΔΙ!!!

Πριν λοιπόν σας λούσει κρύος ιδρώτας και αρχίσετε να τρέχετε μέχρι να φτάσετε στη ζούγκλα του Αμαζονίου (εκεί πάντως έχει περισσότερα να ξέρετε), ηρεμήστε! Δεν πρόκειται για κανονικό φίδι από αυτά που δαγκώνουν και σε αποτελειώνουν, αλλά για ένα παιχνιδιάρικο κροταλία που σύντομα θα γίνει η αγαπημένη σας ασχολία! 

Καιρός δεν ήταν πια και για λίγη πρωτοτυπία; Σε κόντρα λοιπόν του κατεστημένου  που θέλει τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα (όχι ότι έφυγαν ποτέ από τη μόδα) να μονοπωλούν τις εντυπώσεις, έρχεται τώρα και ο τηλεκατευθυνόμενος κροταλίας, που θα σας κάνει να πείτε το φίδι, φιδάκι!

Μα δείτε τον, είναι τόσο ρεαλιστικός! Ελίσσεται ύπουλα προς όλες τις κατευθύνσεις (αυτό φυσικά εσείς το ορίζετε), διαθέτει τη γνήσια, ανάγλυφη επιδερμίδα ερπετού, παράγει το χαρακτηριστικό κροτάλισμα που παραλύει όποιον βρεθεί στο διάβα του και η γλώσσα του κινείται απειλητικά προς το μέρος σας... Οι κατασκευαστές του δε φρόντισαν να στάζει και δηλητήριο, αλλά θα μπορέσετε φανταζόμαστε να του συγχωρήσετε μια «αδυναμία» σαν κι αυτή!

Το φίδι που βλέπετε έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου και πιο επικίνδυνου πραγματικού κροταλία στον κόσμο, Eastern Diamondback, οπότε δε θα μπορούσε παρά να είναι αφοπλιστικά αληθοφανές και τρομακτικό!

Ευκαιρία, λοιπόν, να τρομάξετε τους πάντες και παντού! Το φιδίσιο του κορμί αποτελείται από διακεκομμένα τμήματα, που το βοηθούν να πραγματοποιεί ιδιαίτερα ευέλικτους ελιγμούς, σαν ένα πραγματικό φίδι. Και φυσικά, εφόσον είναι τηλεκατευθυνόμενο, δεν πρόκειται να προδοθείτε ότι εσείς είστε ο «εγκέφαλος» της φιδίσιας σκευωρίας που θα ξεσηκώσει θύελλα ουρλιαχτών!

Μην το σκέφτεστε άλλο. Το σχέδιο είναι μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και η διασκέδαση σας εγγυημένη! 

Χαρακτηριστικά

  • Ένας τηλεκατευθυνόμενος κροταλίας, που μοιάζει με αληθινό! Φυλαχτείτε!
  • Μπορείτε να το κατευθύνετε να γλιστρήσει στα δεξιά και αριστερά, ενώ υπάρχει επίσης και το σχετικό κουμπί του κροταλίσματος! Αυτό και αν είναι ανατριχιαστικό! 
  • Το σώμα του είναι διακεκομμένο για να πετυχαίνει ρεαλιστική κίνηση και να ελίσσεται σαν γνήσιο φίδι που είναι! 
  • Η γλώσσα του κινείται, αλλά δε θα σας δαγκώσει ποτέ.
  • Λειτουργεί με 4 μπαταρίες τύπου ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται). 
  • Κατάλληλο για ηλικίες 4+ 
  • Διαστάσεις: 76 x 7.5 x 6 εκ.
 
 
 
        
---- copyright 2018 gadgetlife----