Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Cake Pops & Cupcakes Maker
XO Shot Glasses
LED Desk Alarm Clock
Yeti Lap Warmer
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
Heat Changing Love Mug
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Gadgets > charging devices

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ GADGET ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΘΑΣΕ...!

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ GADGET ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΘΑΣΕ...!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Power Motor [ID:5050]
Διαθέσιμο 14,99 € - 9,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Είστε έτοιμοι για τον μικρότερο και ελαφρύτερο φορτιστή αυτοκινήτου που έχει δει η αγορά; Το Motor Monkey είναι το νέο ξαδερφάκι του Power Monkey (ναι, εκείνο που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε), μόνο που αντί να πηδάει από κλαδί σε κλαδί προτιμά τη θαλπωρή και την άνεση του αυτοκινήτου σας, όπου φορτίζει το κινητό, το iPod, το PSP και πολλές άλλες ακόμα προσωπικές συσκευές σας!

Ο λεπτός σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε μέσα στο αυτοκίνητό σας αφού χωράει σχεδόν παντού, ενώ δεν πρόκειται να απομυζήσει τη μηχανή του αυτοκινήτου σας από την ενέργειά της, ακόμα κι αν το έχετε μονίμως συνδεδεμένο στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας, χάρη στο προηγμένο ηλεκτρονικό του σύστημα.

Μόνο όταν συνδέσετε κάποια συσκευή θα μπει σε λειτουργία το Motor Monkey, ενώ με το τέλος της φόρτισης θα κλείσει αυτόματα. Διαθέτει επίσης καλώδιο USB για να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας από τον φορητό υπολογιστή σας.

Δεν υπάρχει καλύτερη λύση για εκείνους που περνούν περισσότερο καιρό στο αυτοκίνητό τους παρά στο γραφείο τους από αυτή τη λειτουργική και απόλυτα ταξιδιάρικη μαϊμού!

Χαρακτηριστικά

  • Φορτιστής αυτοκινήτου Motor Monkey
  • Μία κομψή, ελαφριά και λειτουργική συσκευή που σας επιτρέπει να φορτίσετε κινητά, iPods, PSP και BlackBerry την ώρα που οδηγείτε!
  • Σχεδιασμένο ώστε να βρίσκεται μονίμως συνδεδεμένο με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου, χωρίς να απομυζήσει την πολύτιμη ενέργεια της μπαταρίας
  • Λειτουργεί μόνο εφόσον το συνδέσετε με κάποια συσκευή και κλείνει αυτόματα μετά της φόρτιση αυτής
  • Διαθέτει καλώδιο USB με μηχανισμό συστολής ώστε να φορτίζετε τα αγαπημένα σας gadgets και από τον υπολογιστή σας
  • Το Motor Monkey είναι συμβατό με τα Apple iPod nano, iPod Classic, iPhone, iPod Touch και άλλα μοντέλα της σειράς iPod μέσω της θύρας USB, και διαθέτει αντάπτορες για τα Samsung M300 / G600, Nokia, Mini Nokia, Mini USB για τα Motorola Razr, BlackBerry και άλλες συσκευές με USB, Sony-Ericsson K750i, LG Chocolate, και τέλος έναν αντάπτορα DC 4.0 για το Sony PSP και μερικές ψηφιακές κάμερες
  • Διατίθεται σε κομψή συσκευασία δώρου

 

 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----