Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

LED Desk Alarm Clock
Heat Changing Love Mug
XO Shot Glasses
Cake Pops & Cupcakes Maker
LED Candles In Four Magic Colours
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Προϊόντα > Cool Home > Mood Lighting

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ!
click to zoom
εκτύπωση αποστολή σε φίλο/η
Εξυπηρέτηση Πελατών Εξυπηρέτηση Πελατών
Batterfly Led Lights [ID:3075]
Διαθέσιμο 34,99 € - 29,99 € 
Αγορά
Share it
Πληροφορίες Αποστολών Πληροφορίες Αποστολών

Πανδαισία από όμορφες πεταλούδες. Πέρα από την Εδέμ είναι η ονομασία της σειράς, και αυτό γιατί όντως η ομορφιά τους είναι τόσο εντυπωσιακή που πράγματι ταξιδεύει την φαντασία σε πανέμορφους κήπους. Ιδέες διακόσμησης αμέτρητες από παράθυρα και ανθοδοχεία μέχρι παιδικά δωμάτια αλλά και βιτρίνες καταστημάτων. Αλλά ακόμη και ένα φυτό έξω στην βεράντα αφού είναι στεγανώς κατασκευασμένες. Ένα ανοιξιάτικο θέαμα στη μέση του χειμώνα. Και όπως όλα τα φώτα του gadgetlife.gr η χρήση τους είναι διαχρονική,  έτσι άνετα θα μπορούσατε να τις στολίσετε σε οποιοδήποτε χώρο και οποιοδήποτε εποχή.

Για όσους φυσικά θα ήθελαν να πρωτοπορίσουν γιατί οχι να μην τις απλώσουν στο χειμωνιάτικο Χριστουγεννιάτικο δένδρο τους. Φανταστείτε το θέαμα.. μοναδικό, χαρούμενο και φυσικά ζεστό μέσα στο καταχείμωνο.

Χαρακτηριστικά

 • 24 πανέμορφες φωτεινές πεταλούδες με LED φωτισμό στο εσωτερικό τους.
 • Διαρκούν τουλάχιστον 10 φορές περισσότερο από τα συνηθισμένα φωτάκια. Συγκεκριμένα  οι προδιαγραφές τους είναι για διάρκεια ζωής μέχρι και 100.000 ώρες.
 • Είναι πολύ περισσότερο φωτεινά (3 φορές περισσότερο από τα συνηθισμένα φωτάκια) 3000 mcds.
 • Πολύ οικονομικότερα στην χρήση ηλεκτρικού ρεύματος σε σύγκριση με τα κλασικά φωτάκια (τουλάχιστον 80% λιγότερο) και  φυσικά αυτό και μόνο τα κάνει φιλικά προς το περιβάλλον.
 • Μεγάλης αντοχής και διάρκειας αφού η τεχνολογία τους δεν έχει καμιά σχέση με τα κλασικά φωτάκια που λειτουργούν με αέριο.
 • Δεν θερμαίνονται πράγμα που τα καθιστά πολύ ασφαλή επομένως και ιδανικά για διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικα δένδρα, επάνω σε υφάσματα κλπ., όπου τα κλασικά φωτάκια θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα.
 • Τα leds  δεν αντικαθίστανται.
 • Ένα είναι σίγουρο ότι η συνεχής χρήσης τους για ένα χρόνο είναι αρκετή για να αποσβέσει το κόστος τους.
 • Λειτουργούν με ρεύμα.
 • Διατίθενται σε κομψή συσκευασία δώρου.

Τα leds που δίνουμε στο gadgetlife έχουν όλα μόνωση καθώς και μονωτικά καλώδια πράγμα που τα καθιστά ασφαλή ακόμη και για χρήση σε εξωτερικούς χώρους ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Είναι κατασκευασμένα με τα υψηλότερα στάνταρ και δοκιμασμένα ώστε να πληρούν τις υψηλότερες Bρετανικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Έχουν την δυνατότητα σύνδεσης  περισσότερων του ενός σετ σε σειρά κάνοντας χρήση μιας μπρίζας.  Σε περίπτωση χρήσης σε εξωτερικούς χώρους (βεράντες κήπους κλπ. ο μετασχηματιστής θα πρέπει να βρίσκεται σε εσωτερικό στεγνό χώρο).

Υπέροχα χρώματα σε μεγάλη ποικιλία που τα καθιστούν ένα μοναδικό στολίδι όχι μόνο για τα Χριστούγεννα αλλά και για να προσφέρουν χαρούμενες νότες  σε όλη την διάρκεια του χρόνου.

Σχετικά προϊόντα
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ
  Dragonfly LED Chain 39,99 €  
 
 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----