Αναζήτηση
 
 
Gadgets
Technology
Gifts
Cool Home
sports & outdoors
Toys & Games
Entertainment
Lifestyle

Heat Changing Love Mug
Pizza Oven and Multi Grill
LED Candles In Four Magic Colours
LED Desk Alarm Clock
Camera Lens Mug
Yeti Lap Warmer
XO Shot Glasses
Twitter GadgetLife


 
          
Gift Finder
 
Δωροεπιταγές
 

Όταν θέλετε να προσφέρετε σε κάποιον κάτι που πραγματικά θέλει από 5 μέχρι 500 ευρώ, τότε δεν έχετε παρά να του στείλετε μια δωροεπιταγή από το GadgetLife. Οι δωροεπιταγές μπορούν να σταλούν σε τυπωμένες εκδόσεις σαν και αυτή που βλέπετε πιο κάτω με courier ή μέσω email! Επιλέξτε εσείς το τρόπο αποστολής και ο άνθρωπός σας είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο θα έχει τη δυνατότητα να εξαργυρώσει την επιταγή σε δώρα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 Τρόποι αποστολής:

Στέλνοντας με email σημαίνει ότι η επιταγή θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) του παραλήπτη σας χωρίς φυσικά να επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής γι' αυτό ελέξτε την ορθότητα της διεύθυνσης που βάλατε παρακάτω. Η αποπληρωμή της δωροεπιταγής που θα σταλεί με αυτόν τον τρόπο θα γίνει αποκλειστικά μέσω πιστωτικής κάρτας.


Στέλνοντας με courier στην διεύθυνσή σας, σημαίνει ότι μία εκτυπωμένη έκδοση της επιταγής θα σταλεί στην παραδοσιακή διεύθυνση κατοικίας σας με σκοπό να την δωρίσετε εσείς ο ίδιος στο επιθυμητό πρόσωπο. Γι' αυτό ελέξτε όχι μόνο την ορθότητα της διεύθυνσης κατοικίας σας που βάλατε παρακάτω αλλά και το όνομα του παραλήπτη το οποίο θα αναγράφεται πάνω στην κάρτα. Μην επιχειρήσετε λοιπόν να χαρίσετε την κάρτα σε άλλο πρόσωπο από αυτό που έχετε σημειώσει πιο πάνω γιατί σίγουρα θα δυσαρεστηθεί.


Στέλνοντας με courier στην διεύθυνση του παραλήπτη, σημαίνει ότι μία εκτυπωμένη έκδοση της επιταγής θα σταλεί στην παραδοσιακή διεύθυνση κατοικίας του γι' αυτό ελέξτε την ορθότητα της διεύθυνσης που βάλατε παρακάτω. Η αποπληρωμή της δωροεπιταγής που θα σταλεί με αυτόν τον τρόπο θα γίνει αποκλειστικά μέσω πιστωτικής κάρτας αφού δε θα υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Τέλος, οι δωροεπιταγές που θα σταλούν με courier πρέπει να παραγγελθούν μέχρι τις 3μμ. από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (για αποστολές αυθημερόν) ενώ οι ηλεκτρονικές αποστολές, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή εώς τις 5 μμ. Οι παραγγελίες μετά το πέρας αυτής της ώρας θα πραγματοποιούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Αν δηλαδή παραγγείλετε αργά την Παρασκεύη, η παραγγελία σας θα φτάσει τη Δευτέρα.Αποστολή Δωροεπιταγής
Ποσό:   
euros
Στον:   
Από:   
Μήνυμα:   

Με ποιον τρόπο λοιπόν θέλετε να σταλεί η επιταγή;

Αποστολή με email (χωρίς έξοδα αποστολής) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:


Αποστολή με το courier με έξοδα αποστολής 4,95 ευρώ για εντός Αττικής ή 10,27 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα με δυνατότητα αντικαταβολής στην διεύθυνση κατοικίας σας:


Αποστολή με courier με έξοδα αποστολής 4,95 ευρώ για εντός Αττικής ή 10,27 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής στην διεύθυνση κατοικίας του παραλήπτη: 

 
 
        
---- copyright 2021 gadgetlife----